mandag 15. juni 2015

Dette huset altså..
Som vi elsker det!!

Riktignok har det tatt en god måned før vi endelig fikk installert bredbånd og tv (det skjedde idag faktisk), men hva gjør vel det, når man har verdens fineste hus å kose seg i :) 

12 mai lå ferdigattesten fra kommunen i innboksen på mailen, og vi kunne endelig flytte inn. Snakk om surrealistisk opplevelse - endelig, etter så lang tid var huset vårt. Det har vært noen travle uker siden innflytting, vi har stått på ganske hardt for å få tømt flest mulig esker og få ting i orden. Vi har gjort ferdig plenen vår, og mor i huset har avsluttet studiene. Jeg har rukket både bachelorinnlevering og eksamen i løpet av tiden vår i huset, men nå kan vi senke skuldrene og gå sommeren i møte. 

Planen er å få tatt noen skikkelig bilder av rommene i huset, med ordentlig kamera for en gangs skyld, men enn så lenge får nok en runde med mobilbilder duge:

Utelysene er...helt fantastiske:


Gårdsplassen klar til asfaltering:


Der var den på plass:


Inngangspartiet vårt:Fått på plen på sidene av huset, vi bevisst ventet med å legge her når vi la resten av planen sist høst, slik at stillasjen rundt huset ikke ville ødelegge plenen:


Det blå barnerommet: 


Hyller fra Ikea:Klesskap og lekeoppbevaring fra Ikea:Lamellene er bestilt på mål fra Fargerike Sletvold på Jessheim, vi er kjempefornøyde:
"Grafittirommet": Plisségardinene er også bestilt på mål fra Fargerike Sletvold, de er i tillegg lystette, dermed slipper vi rullgardiner:


Minstens soveplass:
Skyvedørsgarderoben i yttergangen kom på plass sist uke:
Kjøkkenet - som vi elsker:

Nærbilde av tapeten:Stua vår:
Sett mot kjøkkendelen, dette var like etter innflytting, tapeten på kjøkkenet var ikke kommet på plass ennå:
Endelig fått opp plisségardiner i stua også, og nok en gang er de fra Fargerike Sletvold: Taklampa på foreldrerommet, så utrolig fin:Også denne loftstua da...vi var usikre på hva vi skulle gjøre i forhold til sol, varme og innsyn her, tilslutt endte vi på varmehemmende lameller, og vi er i grunn riktig så fornøyde med det:


Flere bilder kommer etterhvert :) 5 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott bolig, så fint dere har fått det.
  Kjenner meg godt igjen i det å stortrives i nytt hus, må liksom klype seg litt i armen av og til :)
  Lykke til videre
  Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Jorunn, vi er så utrolig fornøyde! Tror vi alle får samme gode følelse i magen hver gang vi låser opp ytterdøra og går inn :)

   Slett
 2. Mange takk for ett par fine timer foran pc'n, når jeg nå har lest gjennom hele bloggen din! Flott hus, med mange av de løsningene vi ser etter når vi nå er i startgropa til å bygge oss et nytt hus!
  Ser fram til flere bilder! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Pris på drømmehuset er kanskje ikke noe som sømmer seg å spørre om her, men jeg finner ikke andre steder å spørre deg på....

   Slett
  2. Så hyggelig at du liker huset vårt, vi er hvertfall veldig fornøyde selv med hvordan det har blitt! Jeg skal bli flinkere å legge ut bilder utover nå. Send meg gjerne en mail på linda_dahlum@hotmail.com :)

   Slett