lørdag 25. april 2015

Fredag 24. april


Det har vært en effektiv dag på bygget idag, da er det alltid så morsomt å reise innom når alt av håndtverkere har dratt. Nytt av dagen er: 


Vi har fått på plass begge ytterdørene. Vi valgte oss døren Emil fra Norsk Dør, og vi gikk for svarte dører. Det angrer vi hvertfall IKKE på, de er så fine: 







Her sett fra innside vaskerom:




Utside vaskerom:




Døren i hvit utførelse:




Vi har ENDELIG fått opp trappen!! Trappen vi har valgt heter Fjord og er fra Stryntrappa. En av de tingene vi var helt sikre på at vi ønsket oss var tette trinn. Idag har vi åpne, og alt som befinner seg under trappa dekkes av støv og skitt. Med andre ord, ikke et godt sted og f.eks parkere vognen til minsten. Men nå derimot:    




Oppe ser det slik ut rundt trappeåpningen:







På badet nede begynner det faktisk å ligne et bad. Dusjkabinettet har kommet på plass, vi gikk for Porsgrund Showerama, et utrolig holdbart og fint dusjkabinett. 




Baderomsinnredningen er påbegynt. Vi har valgt Hvit perle fra Foss Bad, en 90 cm bred innredning med to skuffer. Speil med lys i følger med. 




Ikke helt ferdig ennå, tipper det er klart på mandag:




På badet oppe har verdens fineste baderomsinnredning fra Sigdal fått på plass armaturer: De synes ikke godt på bildet, men heter Quadra og er fra Grohe



Bedre bilde:



Vi har også fått på plass vegghengt toalett:




Lampen i yttergangen er på plass, denne er fra Bohus:




Soverommet til 9-åringen har fått taklampe:




Ute har vi fått på plass belysning på garasjen:



Downlights på garasjen:




Downlights oppunder taket på inngangspartiet:





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar