søndag 28. september 2014

Vi har fått hage :) :) :)


Etter at sålen til huset og til garasjen var ferdig støpt var neste oppgave på agendaen og gjøre klar hagen for ferdigplen. All graving og grunnarbeid på tomta, fra første skuffetak med gravemaskina og til det var klart for betong er gjort av Øystein Henriksen fra Håndtverkerne.as. Og her må vi nesten skryte litt, for jammen er det gjort et bra stykke arbeid på tomta vår. Vi er så utrolig fornøyde, og Øystein har vært så hyggelig å ha med å gjøre. Tommel opp!! 

Det ble kjørt på matjord tidligere i uken, og på fredag ble 350 kvadratmeter med ferdigplen levert. Da er det jo bare å sette igang ;P 






Og vi er igang
 :)



Her er vi faktisk ferdige :)

Vi har valgt å ikke legge plen helt inntil grunnmuren, da vi vet at det her vil bli satt opp stillasjer når tømreren skal igang, som bare vil ødelegge plenen. Vi velger derfor å pynte på de gressløse områdene til våren igjen.






Litt ujevn kant på enden her, men den vil bli rettet opp når vi skal plante hekk til våren :)


Vi valgte å legge plen allerede nå av flere årsaker. For det første er høsten en veldig fin tid å rulle ut plen, det er lave temperaturer og gjerne ganske fuktig. Dermed slipper man som regel å måtte vanne. I tillegg vet vi, med flere sønner i hus, at det vil være deilig når tiden for innflytning kommer, å ha ferdig hage. Dermed slipper vi å bo i et sandhøl, og at hele huset blir fylt med sand og grus. Vinn-Vinn! :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar