torsdag 5. juni 2014

Oppdaterte hustegninger - fint fint fint fint


Igår fikk vi endelig de nye og oppdaterte hustegningene, og vi er fornøyde :) 



Fasaden på forsiden av huset er uendret. Baksiden derimot har vi endret litt på. Det var opprinnelig tre inngangsdører her, vi har valgt å fjerne en av disse. I tillegg har vi tegnet inn litt rekkverk, slik at inngangspartiet ikke er fullt så åpent



På fasaden mot nord-øst har vi fjernet det store vinduet i 1. etasje, og heller satt inn et vindu til ved siden av. Endeveggene skulle alså sett like ut, men pga en innvendig vegg ble vi nødt til å fjerne vinduet nede på den ene fasaden. Her ser man også litt mer av rekkverket rundt ingangspariet


1. etasje: Stuedelen er uendret fra opprinnelig tegning. Vi har fått tegnet inn det nye kjøkkenet. Ellers har vi gjort en del endringer: Det som nå er inngangspartiet var opprinnelig et litt lite vaskerom. Og det som nå er vaskerom var opprinnelig en bod (som var noe mindre enn dagens rom). Alle disse rommene hadde hver sin inngangsdør. Vi har utvidet vaskerommet, og gjort boden om til teknisk rom. Vi fjernet ytterdøren fra boden - den ble helt unødvendig. Soverommet er krympet noe, slik at vi fikk utvidet vaskerommet og badet.  Tror vi kommer til å bli fornøyde med dette; inngangen nær kjøkkenet, stort vaskerom med egen inngang til skitne sønner, egen bod til alt det tekniske og litt mer størrelse på badet.


Oppe har vi ikke gjort fullt så store endringer. VI har utvidet badet noe, og slått sammen det som før var en garderobe og en bod til en stor bod.

Dette tror jeg kommer til å bli et knallfint hjem for oss i mange mange år <3





2 kommentarer:

  1. Vi ser også på Lun, men er ennå tidlig i prosessen. Mange gode ideer til endringer av planløsningen. Likte godt det nye store vaskerommet. Mulig vi må stjele den ideen. :)

    SvarSlett
  2. Ja vi er veldig fornøyde med endringene vi har gjort hvertfall :)

    SvarSlett